Møbelfabrik Aalborg - Nordjysk Møbelfabrik

Møbelfabrik Aalborg

Nordjysk Møbelfabrik Aalborg er en moderne snedker virksomhed der producerer danske kvalitets produkter.

Vi har gennem de sidste 100 år, med særlig fokus på kvalitet og æstetik,  specialiseret os i individuelle, unikke møbler og inventar til privat- og erhvervsindretninger. 

Som producent er det altid yderst vigtigt med stabile, effektive og ansvarsbevidste samarbejdspartnere, når produktionen skal køre optimalt. Kvalitet og nøjagtighed i møbelproduktion skal være helt i top, for at sikre at alle varer der sendes ud af døren, lever op til producentens og slutkundens forventninger.

Hos Nordjysk Møbelfabrik sætter vi en ære i at overholde indgåede aftaler om levering , hver gang. Vore samarbejdspartnere forventer, med rette, at vi leverer varen, indenfor de aftalte rammer og i en kvalitet som såvel de og vi selv, kan stå inde for.

Virksomhedens grundholdning og værdier, går således igen hos alle vore ansatte.  En grundholdning som vi deler med vore leverandører og samarbejdspartnere i øvrigt.

Nordjysk Møbelfabrik har eksisteret i mere end 100 år. Vi er underleverandør af specialløsninger af inventar i massiv træ, finér, laminat og linoleum til nogle af landets førende møbelproducenter.

website af atriumWeb ApS - Online markedsføring

Navigation